skriveromidag.blogg.se

Ett silver

Publicerad 2014-02-23 15:32:12 i Idag,

Jag förväntade mig en råare match. Kanada hade övertaget i stort sätt hela tiden och jag ville se ännu mer kämparglöd från Sveriges sida. Men ett silver kan man ju inte hänga läpp över! 
 
Nu då? Jag tvättar, rolig info. Usch, kan inte släppan hockeyn riktigt, blir så ledsen när jag ser våra besvikna killar. Funderar på om jag ska dra förbi Kungsträdgården imorgon och visa mitt stöd. Jag är trots allt en riktig hockeynörd!


Peppa'rå!

Publicerad 2014-02-23 11:39:55 i Idag,

Morsning! Var hemma hos en kompis igår kväll och hade texmex-kväll. Vi käkade tacos och drack en massa gott. En kompis hade med sig en pinata fylld med godis och vi alla blev som små barn. Tycker synd om killen idag, det blev ganska sent och han drack lite tequila och skulle upp vid 9-tiden imorse för jobb. Starkt jobbat måste jag säga! 
 
Nu lagar jag köttfärssås, spännande va? Sparar in på de sista pengarna innan studiestödet kommer på tisdag, då är köttfärssås perfekt för det blir så mycket för en rätt billig summa. Gott som tusan blir det också. Testat med timjan i nån gång? Do it! Inte långt kvar till hockeyfinalen nu!
 
Så här får det gärna se ut idag!


 

Vad som pågår just nu

Publicerad 2014-02-22 17:59:00 i Idag,

Hemma igen nu. Lite jobbigt är det fortfarande. Jag har kommit fram till att jag inte riktigt vet vem jag är, vilken relationsmänniska jag är. Vad behöver jag liksom? Det kom faktiskt fram för mig idag att jag varit i något form av förhållande i 10 år. När jag och mitt ex blev tillsammans var jag 13 år. I samband med att vi gjorde slut för 3 år sedan blev jag störtkär i en annan och han var den enda jag var med då. När det inte funkade med honom kom min nuvarande pojkvän in i bilden, så det har alltid, alltid, alltid varit någon där. Jag behöver vara själv, kanske bara bo själv och vara särbo. 
 
Så vad mer har hänt denna vecka? Planerat en "rök-dejt" med killen jag flirtade med i lördags. Det går inte så bra eftersom det inte är tillåtet att göra det, har ingenstans att vara. Jag tror att anledningen till att jag vill röka är för att komma bort från verkligheten lite. Rökte faktiskt i torsdags och det var det läskigaste jag varit med om på länge. Fick hjärtklappning som höll i sig i ca tre timmar, blev paranoid och trodde inte jag skulle vakna av larmet dagen efter. Ni reagerar säkert på det här nu, med tanke på vad jag planerar med den här killen och det skrämde mig faktiskt. Tror inte jag vill att det ska vara en rökdejt, bara några öl på söder blir lagom.


Under kontroll

Publicerad 2014-02-19 15:23:23 i Idag,

Tog lite grejer och åkte hem till en vän. Usch, var inte kul att se killen så där i söndags. Vi pratade mer i måndags och jag började själv inse vad som egentligen var problemet; jag isolerar mig själv. Ni har själva sett att jag umgås med vänner osv. men jag har haft med mig killen så ofta när jag gjort saker. Däremot har det varit riktigt kul, jag har absolut inga problem med att ha med honom oavsett vad jag ska göra. Nu på senaste har jag börjat släppa på det enormt mycket och som grädde på moset har jag ju mycket i skolan och arbetssökande. Och extrajobb. Det är så himla mycket på en och samma gång och jag tror det är det som har snurrat till det i skallen på mig.
Jag vet vad jag vill; så länge jag inte tappar känslorna för honom så tänker jag fortsätta vara med honom. Jag vill det och jag tänker vara det. Killen vet att det är det jag vill också så nu är han lugn. Valde ändå att ta ett par dagar borta för att få ordning på allt med skolan och så, blir mycket distraktioner hemma. Ska jobba imorgon också, med mitt senaste "ragg". Blir spännande.


Just nu

Publicerad 2014-02-18 09:17:45 i Idag,

Idag flyttar jag ut ett par dagar. Tar lite pick å pack till pappa. Vet däremot inte om jag ska sova där, han och hand tjej kommer hem från Thailand ikväll och de lär vara jättetrötta. Tar nog hem hos en kompis istället. Annars idag väntar plugg, inte så mycket roligt att säga för tillfället. Hoppas ni får en bra dag!

The talk

Publicerad 2014-02-17 17:22:36 i Idag,

Saker och ting är inte så bra just nu. Tog snacket med pojkvännen igår om att jag är osäker på att vara i ett förhållande. Det värsta är att egentligen att jag inte har en rättvis grund till det, för vårt förhållande är bra osv, bara att jag inte vet om jag vill vara i ett förhållande men det känns så jävla egoistiskt från min sida. Killen är också jätte jättenedstämd, mitt hjärta går sönder så fort han öppnar munnen. Det är nästan så jag börjar undra vad tusan jag håller på med över huvud taget, har jag nara kall fötter eller är jag bara dum i huvudet? Har svårt att ens tänka tanken nu att vara ifrån honom men det är antagligen för att det smärtar så mycket att se honom som han är just nu. Samtidigt som sagt, så undrar jag om det ens är värt att vara ifrån honom? Tänk om jag inser att jag var dum som ens ville testa på pausen och då killen börjar komma på andra tankar? Usch, allt är så läskigt just nu.

Skriver om problemet

Publicerad 2014-02-16 12:46:00 i Idag,

Jag har ju ett problem; som några av er vet har jag delade känslor för om jag vill vara med min pojkvän eller inte. Det är en väldigt jobbig känsla för jag älskar honom men vill samtidigt vara fri, det handlar just nu ingenting om honom som person, han är grym. Om ni läste förra inlägget och även följt med i mitt problem från starten av bloggen så har ni sett att jag haft ett par tre tillfällen där jag bara velat vara fri. Jag vet inte om jag är en förhållandeperson egentligen, jag börjar fundera över om jag bara behöver närhet. Av vem jag vill. 
 
Kanske framstår jag som naiv, lite av ett svin eller kanske som svag men när man verkligen inte vet vad man vill och får ångest av tanken att man kanske kommer behöva såra någon. Det jobbiga är också att vi ska förlänga kontraktet på lägenheten i slutet av februari och det får mig att tveka ännu mer, för det kommer ställa till det för oss. Ingen av oss kan bo här själv, för våra plånböcker tillåter inte det. Det är knappt att vi klarar av det nu. Vem vill egentligen lämna en trygg, säker och kärleksfull partner?
 
Nu för tiden känns det skönt att vara hemifrån, att vara med andra utan att ha killen med mig. Jag får liksom möjlighet att småflirta med andra. Bekräftelsebehov, utan tvekan. Sen har jag alltid varit en sån som kan bli oskyldigt kär i andra, blir väldigt lätt charmad.


Debaser

Publicerad 2014-02-16 12:10:11 i Idag,

Ligger nu i soffan med ljud från OS på TV:n och killen som tittar på anime. Hade riktigt kul igår på Debaser! Träffade folk från mitt ena extrajobb som jag inte haft chans att prata med så mycket. Fick mig även en liten flirt med en av dem. Det är vid såna tillfällen jag saknar min frihet igen, att kunna göra vad jag vill, för jag är inte typen som är otrogen. Om jag varit singel hade jag säkert gått hem med den här killen, väldigt attraktiv och ett fantastiskt leende. Han har en sån där blick som får en att undra vad han döljer, "vem är du egentligen" är en fråga som kommer upp i huvudet på mig. Han är bisexuell vet jag i alla fall. 

Bastille - Requiem For Blue Jeans

Publicerad 2014-02-15 20:15:00 i Idag,

Okej var bara tvungen att lägga upp den här också! Som ni kanske märkt älskar jag Bastille, jag älskar även Lana Del Rey och dog. DOG när jag hörde den här! Och det där klassiska stycket är bland de bästa som finns.
Refrängen i denna är slående!
 

Bastille - The Draw live

Publicerad 2014-02-15 14:06:00 i Idag,

Sitter och lökar i min morgonrock fortfarande. Ska hem till en kompis kl 17 så jag börjar inte göra mig i ordning förrän om 1,5 timme. Känns onödigt att duscha och så tidigare när jag ändå ska sitta och häcka i soffan. Vi ska laga middag tillsammans och snacka skit, sen ska vi till Debaser medis för att kika på något band. En av kompisarna jobbar tillsammans med en av bandmedlemmarna. Ska bli roligt! Hörs nog inget mer ikväll, så ha en bra dag! Bjuder på denna som ni får njuta av idag:
 
 
Man har kvalitet i rösten om man kan sjunga som honom samtidigt som man headbangar.

Fun Friday

Publicerad 2014-02-15 09:57:29 i Idag,

Dagen startar med en skittrög dator, tack! Hade en rätt bra fredag måste jag säga. På morgonen skrev jag ett prov på tre timmar, det var nästan så jag inte hann svara på alla frågor, gillar inte sånt. Pojkvännen som visat klar förbättring var underbar och kom med en stor mugg te på mitt favoritvis - med honung och mjölk. Och titta vad han placerade på den!
 
 
 
På kvällen blev det lite extrajobb på min praktikplats. Sen åkte jag direkt hem för att påbörja middagen, som det visar sig att killen redan börjat med! Vi marinerade en hel fläskfilé med en hemmagjord marinad, stekte lite yta och körde sen in den i ugnen. Till det en sallad med mozzarella och chilibea!
 
 
Efter middagen mötte vi upp några kompisar i stan. Drog till en jättelame "klubb" vid Stureplan, verkligen inte rätt område för mig. Stället för dyrt, människorna var wannabe rich people men musiken var faktiskt bra. För liten lokal dock.

Festivalsommaren

Publicerad 2014-02-13 17:15:00 i Idag,

Jag vill gå på festival i sommar! Hoppas att pengarna jag har undansparade inte kommer behöva läggas på hyra, dvs. att jag har fått jobb innan dess. Det vore alltid häftigt att gå på Sweden Rock Festival, aldrig varit där. Sen vill jag gå på Summerburst i Stockholm! Bråvalla, Emmaboda... Den festival jag redan nu känner att jag ska spara pengar till är Dans Dakar. Det är bara ett "band" som släppts och det är Skrillex. Många tycker han är överhypad och förstört dubstep men jag tycker han gör grym musik och älskar att dansa till den! Var på festivalen förra året också och hade så jävla roligt! 
 Tufft jobb att söka jobb

Publicerad 2014-02-13 12:17:33 i Idag,

Jorå satte, ett CV fick jag ut idag. Jag var lite för tidigt ute där jag tänkte börja söka jobb, en hel timme innan butikerna öppnade, så jag fick åka till ett annat. Där var jag inne i tio butiker varav en tog emot det. Några av de andra sa att ansökningar sker via nätet och några ville bara inte ta emot för att de har fullt med personal. Jag tycker det är ett misstag att inte ta emot jobbansökningar, för helt plötsligt är det någon som säger upp sig och då behöver det en ny. Det kan resultera i att de missar någon som hade varit bättre än den de väljer istället. 
 
Jag är inte den som är feg, jag går direkt in och frågar efter den personalansvarige, presenterar mig själv och berättar kort om varför jag söker jobb där. Jag säger som det är, har inte övat in eller planerat vad jag ska säga. Det är bara bra om det blir personligt, jag kan t.ex. glömma säga något och då säga "förresten, glömde säga att...". Sen om det funkar vette fan men då har jag gjort vad jag kan och varit mig själv, blir pinsamt om dem faktiskt ringer, får en intervju och inte alls är som dem kommer ihåg.


Busy

Publicerad 2014-02-13 08:35:50 i Idag,

God morgon!

Varit lite dött här i bloggen de senaste dagarna, har haft mycket att göra. Var på födelsedagsmiddag igår och käkade pulled pork, det är så fruktansvärt jävla skitgott! Ursäkta ordförrådet men allvarligt, om ni inte testat det så gör det.
 
 
 
Idag ska jag söka fler jobb, inte så jättepepp på det, känns så pinsamt på något sätt att gå in i butiker och berätta samma sak om och om igen. Vet ju själv hur de på min praktik kan reagera när det kommer någon och vill lämna in ett CV, vissa slänger det så fort den arbetssökande har lämnat butiken. Illa, tycker jag!


Starry Eyed

Publicerad 2014-02-10 19:54:00 i Idag,

Ikväll är jag riktigt jäkla trött. Ligger och nickar till, försöker hålla ögonen öppna. Är skitsugen på choklad också. Har btw fått min mens nu, tog bara 36 dagar. Sötsuget försvinner inte men jag är så otroligt fattig den här månaden att jag typ inte kan köpa något. Orkar inte gå ut heller. Kanske gör lite te senare ikväll. 
 
Jag älskar Lana Del Rey förresten. Hennes röst får mig att drömma mig bort, känna mig som en helt annan människa. Varje låt är unik och spelar starkt på en känsla.
 Inventering

Publicerad 2014-02-10 18:36:53 i Idag,

Tja! Haft inventering på praktiken idag, hela lagret har gåtts igenom och varenda liten sak har skannats. Gud, vilken tid det tar! Och ännu är det inte klart, imorgon ska hela butiken skannas innan kunderna kommer så vi börjar kl 07.00. Det grymma med det är att jag kommer hem en timme tidigare än vanligt och bäst är nog att vi får frukost serverat där. Woho!
 
Haft en bra måndag?

The ongoing näthat

Publicerad 2014-02-09 17:00:00 i Boost!, Idag, Irritation,

Näthat är en stor hype just nu. Det näthatas och det klagas på näthat. Jag ska vara den som klagar på näthatet, så klart. Jag förstår det inte, samtidigt som jag gör det, för anledningen vet man ju - man känner sig inte 100% säker med sig själv, på ett eller annat sätt. Det måste uttryckas på något sätt. Det behöver inte vara avundsjuka som ligger bakom, jag är t.ex. avundsjuk på flera av de bloggerskor jag följer men inte kommenterar jag något negativt för det. 
 
Det bästa måste vara när dessa "haters" som de kallas går till nivån att kalla någon hora, tappad etc för ett stavfel. Det glöms bort att alla kan göra fel och det glöms bort att en själv också gör fel, stavar fel eller råkar ha sagt en sak vid ett tillfälle men senare säger tvärtemot. Vi alla ändras med åldern, man ändrar åsikter, påverkas av andra, inspireras till förändring osv, shit happens liksom. 
 
Då återstår alltid frågan "vad får du ut av dina kommentarer?". Svaret är simpelt: tillfällig tillfredsställelse i sig själv. Om man skriver "du kan ju inte njuta nånting av livet, du lär förlora dina vänner som är mer fria till att hitta på saker" till tjejen som lägger upp bilder på sin hälsosamma livsstil, så känns det bra, för då har du på något sätt försvarat att du själv inte tagit tag i något du egentligen vill. Du kanske har problem med din kropp, vet att du har svårt att motstå frestelser eller vad det nu kan vara. Då känns det bra, just för stunden, att ha kläckt ut en onödig kommentar. En kommentar som är menad att såra.
 
De man väljer att hata emot, är de som gör/har något du önskar du hade själv. Ta några av våra största bloggerskor, som gjort olika skönhetsingrepp för att förändra något de inte tyckt om. De har pengarna till att ändra något men "den vanliga tjejen" som har problem med sin näsa inte har råd med. Då vill man ju självklart känna sig bättre med sig själv och hur gör man det lättast? Genom att trycka ner andra, så funkar all mobbning. 
 
Sluta trycka ner andra och ta tag i ditt problem istället! Nej, du kanske inte har råd att operera näsan eller vad det nu är som är fel men du kan då börja lära dig att tycka om dig själv som du är. Det är så viktigt att acceptera att man ser ut som man gör! Du är den enda som kan ta tag i dig själv. Var hård, det måste om en förändring ska ske. Det kanske låter hårt men näthatet måste upphöra, folk har tagit livet av sig p.g.a. det.


No alcohol

Publicerad 2014-02-09 15:36:48 i Idag,

Jag och killen kom idag fram till att vi faktiskt druckit varje helg som varit det här året. Det är inte så många men för två fattiga studenter tär det på plånboken. Sen så har det blivit tvådagars denna helg och förra, det är rätt ovärt att ligga hemma och vara halvdöd både lördag och söndag. Sen blir man så lat också! Vi orkar inte laga mat, orkar inte gå ut och det bidrar till hämtmat = dyrt. Funtar på att ta nästa helg nykter, det enda är att jag ska på en konsert då och jag tycker ändå det är roligt att dricka. Vi får se helt enkelt!
 


 

Var beredd

Publicerad 2014-02-09 10:39:00 i Idag,

God morgon! Var ju och såg Rikard Wolffs föreställning "Här och nu" igår. Ni kanske tycker det låter skittråkigt men för mig som älskar Lejonkungen var det jättehäftigt! Han sjöng låtar skrivna av andra och berättade kort om händelser i sitt liv. Bäst av allt, två saker jag bara kunde drömma om att han skulle göra; 1. säga "jag dödade Mufasa", han sa det tre gånger! Och 2. sjunga låten "Var beredd" som är låten Scar sjunger när han planerar att döda Mufasa och visst fan gjorde han det! Lyssna och njut:
 
 
 
Förresten, någon av er läsare som vet hur man lägger upp videoklipp direkt från datorn, utan att behöva ladda upp på typ YouTube innan?


Wolff

Publicerad 2014-02-08 16:29:52 i Idag,

En update om läget med pojkvännen då! Han har varit jättebra den här veckan, utan att jag en har pratat med honom. Det får mig att avvakta att ta det där snacket med honom. Det negativa med det är dock att det hade varit en perfekt tid att vara ifrån varandra den här veckan när pappa är i Thailand, då hade jag kunnat vara i hans lägenhet. Well well... det får väl lösas på annat sätt i värsta fall! 
 
Ikväll väntar Rikard Wolff. Alltid älskat honom tack vare Lejonkungen, hans röst är att dö för! Fick en biljett till hans föreställning i födelsedagspresent. Efter den så ska vi möta upp några kompisar, en av dem ska åka på språkresa i tre månader så det blir ett hejdå-kalas!
 
 

I am Galla

Publicerad 2014-02-08 12:44:45 i Idag,

Jag älskar att sitta inne på utforskarn på Instagram. Man kan hitta många nya att följa, oftast är det ju lite kändare personer som hamnar där. En som fick mitt hjärta att slå en volt är Adam Gallagher (Iamgalla). Så. Jävla. Snygg! Han bloggar om manligt mode och sin vardag (blogg) och lägger upp riktigt fina bilder på sig själv men även vardagliga saker som mat och natur. Min drömman for real. Titta bara på honom!
 
 
 
 
 
 
Kolla ögonen! Håret! Allt! Han är perfekt, jag har nog aldrig sett en snyggare kille än honom. Jag kan sitta i flera timmar och bara titta på massa bilder av honom. Han är helt klart mitt free card.

AW

Publicerad 2014-02-08 12:12:00 i Idag,

I'm back! Det blev jobb igår också, sedan aw på mitt förra jobb med gamla kollegor. Kvällen slutade på Solidaritet Arena som ligger i Tele2 arena. Riktigt fräscht ställe men det är för få som tar sig dit! Dem spelar bra festmusik, har schysta soffor med bord man kan sitta vid. Många toaletter! Jätteviktigt för mig som kissar stup i kvarten när jag dricker. Nu när jag tänker på det känns det som att jag skrivit om klubben tidigare...?
 


 

Gellack

Publicerad 2014-02-06 20:58:00 i Idag,

Busy day! Blev inringd på jobb kl 7.00 imorse så har varit upptagen stora delar av dagen. Sen blev det middag, några avsnitt av Homeland och sedan pul med naglarna. 
 
Nagelfix är bland det roligaste jag vet. Bloggade om det förr, i min tidigare blogg. I julklapp fick jag ett gellack-kit från Depend och jag älskar det verkligen! Jag har så sköra naglar så gelé hjälper verkligen att hålla naglarna i någorlunda skick och bättrar chansen att få långa naglar. Inte en jättebra bild på vad jag gjort ikväll men den funkar!
 
Det är nagelbandsolja som ser kletigt ut runt om.
 
 
Btw, lär bli long gone imorgon också. Jobb hela dagen sen försöker jag få mina kära, tråkiga vänner till att ta en aw med mig. Om inte så hörs i imorgon kväll!


Ingen karaktär

Publicerad 2014-02-05 21:01:00 i Idag,

Jag är sämst på att "få ordning på rutiner". Då menar jag att inte äta massa godis bara för att jag kan och vill. Självklart ska man njuta av allt man tycker om men jag äter mer än jag egentligen orkar och då mår jag dåligt även dagen efter. Det handlar inte om att jag tror jag ska bli tjock, utan jag blir uppsvälld, trött och känner mig allmänt "smutsig". Dagen idag började bra men sen köpte killen chips och choklad. Imorgon tänkte jag börja med morgonpromenader, tror det är något som behövs för att jag själv ska få lite mer disciplin. ;)

Blivande blodgivare

Publicerad 2014-02-05 18:50:21 i Idag,

Har varit iväg och anmält mig för att bli blodgivare! Hoppas bara på att jag är så frisk som jag tror. Blev stucken i båda armarna, den högra vägrar släppa ifrån sig blod så nu har jag ett plåster på vardera arm. I bästa fall kommer jag bli en viktig del av all livräddning i landet!
  

Need a job

Publicerad 2014-02-05 15:17:00 i Idag,

I mars blir jag helt sysslolös om jag inte fått ett jobb. Något som känns så himla bra är att både mitt förra jobb och min praktikplats kommer behöva folk i mars så jag får lite extra i kassan. Helst vill jag ju ha fått ett jobb lagom tills plugget är klart men det kan man aldrig förvänta sig. Imorgon ska jag ge mig ut och köra det klassiska gå-till-butik-och-visa-upp-mig. Är så rädd att jag ska börja pladdra om helt fel saker, missa att säga något osv.

Twitch

Publicerad 2014-02-05 13:50:25 i Idag,

En av de snyggaste killarna jag vet är dansaren Twitch. Missförstå mig inte nu men mörka killar brukar inte vara i min smak men jag kan inte sluta titta på den här snubben! 
 


 

Hallelujah!

Publicerad 2014-02-04 21:13:30 i Idag,

Det bästa som kan hända hände just; fick min mens när jag stod i duschen, kan det bli bättre? Kunde ju varit betydligt värre. Vet ni vad som också hände? Lika snabbt som en knäppning med fingrarna försvann allt sötsug och jag vill nu bara ha massa vatten. Det började närma sig droppen med hur mycket mer jag skulle palla innan den kom, mitt sötsug har varit rent av förjävligt denna månad och att ha 6 veckor mellan mensen gör inte saken bättre.

Kändismagnet

Publicerad 2014-02-04 19:42:00 i Idag,

Hade ännu fler "kändisar" inne i butiken idag, värsta magneten alltså! Igår var ju Kitty Jutbring inne, idag var ena kvinnan som läser upp trafiken i Nyhetsmorgon inne och f.d. skandalbruden Jackie Ferm. Jackie var faktiskt jättetrevlig, log och önskade mig en trevlig dag. Jag känner dock inte att jag blev star struck, av någon av dem. Då var det coolare att se Alexander Skarsgård käka pizza för många år sen på den lokala pizzerian i området jag växte upp. 
 


 

Nästan lite manipulerad

Publicerad 2014-02-04 19:35:11 i Idag,

När killen kom hem idag kändes det som att någon pratat med honom. Han har hjälp till mycket hemma, inte valt datorn i första hand och frågat om jag vill göra nåt speciellt. Som den gamla killen jag blev kär i! Men jag faller inte för det. Ska prata med honom i dagarna, blir fel att gå på en föreställning med hans mamma i helgen om jag kläckt "the deal" liksom. 


Eau de parfum

Publicerad 2014-02-04 16:33:00 i Idag, Tips,

Än så länge har jag hittat två favoritdofter; 
 
 
Christina Aguilera eau de parfum och Miss Dior eau de parfum. Miss Dior är den bäst-bäst-bästa, utan tvekan! Aldrig känt en parfymdoft så god som den. Skillnaden på eau de toilet och eau de parfum är att den sistnämnda både har en starkare doft och sitter i mycket längre. Den förstnämnda måste man ofta spraya på lite oftade under en hel dag sam sprata lite extra med.


Ordinary tuesday

Publicerad 2014-02-04 16:14:11 i Idag,

Nu är veggomånaden börjat ordentligt klantar jag till mig. Åt lunch ute med en kompis och tog en pastasallad med kyckling. Alltså... aja, blir vegetariskt till middag senare. Något afrikanskt med banan, det ni!
 
Var förbi mitt förra jobb idag, snyltade lite papper till mina arbetsansökningspapper. Snackade även om jobb efter mina studier är klara. Just nu sitter jag och ångrar att jag inte köpte en snickers när jag var och handlade.


Veggo

Publicerad 2014-02-03 19:14:19 i Idag,

Lyckades fan med vegomiddagen! Det var alltså en linsfärsgryta på röda linser. Trodde det skulle vara omöjligt att få smak på den men det gick bra! En inte så rolig bild på grytan: 
 
 

Tatueringar

Publicerad 2014-02-03 18:30:00 i Idag,

Jag har alltid tyckt om tatueringar. Enda sen jag var liten har jag tyckt det är skitballt. Hela tonåren gick jag och bara väntade tills jag fick lov att tatuera mig. En dag när jag var 17 år gjorde pappa min första tatuering. Idag sitter jag här med.. 11 stycken? Väntar bara på att pengarna ska trilla in ordentligt så jag kan fortsätta! Ni får tyvärr inte se några av dem, vill inte råka avslöja vem jag är utifall att någon vet vem jag är. En vän vet vem jag är och det räcker. ;)
 


 
 
 

Once Upon A Dream

Publicerad 2014-02-03 17:02:00 i Idag, Längtan, Tips,

Jag är jättekär i Lana Del Rey. Jag är även jättekär i Disney. Vad kunde inte bli en bättre kombo än dessa två? Tacka vet jag filmen Maleficent som har premiär den 30 maj! Lana har nämligen gjort soundtracket, "Once Upon A Dream", som är en remake på originallåten från Törnrosa. Älskar't!
 Phuu

Publicerad 2014-02-03 15:50:53 i Idag,

Tror jag fått ihop ett bra personligt brev nu. Det är så himla svårt! Fick hjälp av en tjej som också sökt butiksjobb, lite tips om vad jag ska framhäva i informationen om mig själv osv. Usch, har misslyckats vid flera tillfällen så har inte direkt de största hoppen, är även skitnervös inför mötet av personalansvarig. Är rädd att snubbla på orden, prata för fort och typ prata i tungor. Blä! Aja, ska inte ge mig ut förrän på torsdag, ska förbi mitt förra jobb för att skriva ut alla papper. Nu ska jag sätta i gång med vegofärsen vi ska käka ikväll! Visar den senare.


Celsius

Publicerad 2014-02-03 15:12:00 i Idag,

För något år sedan började jag dricka Celsius. Jag hade hört talas om det innan men intresset för att testa fanns inte. När jag gjorde det kände jag att vissa av dem har en lite speciell smak men det positiva var att jag gick på högvarv när jag drack det. Den största nackdelen är att jag kan kissa upp till fyra gånger på bara en timme efter en burk, blir tokig! Det innebär ju också att jag måste fylla på med mer vatten och vad kommer det resultera i? Ännu mer spring på toaletten! 
 


 

Kändisyra

Publicerad 2014-02-03 14:09:32 i Idag,

Tjenare! Kom ganska nyss hem från jobbet. Eller egentligen borde jag inte säga jobbet, det är en praktik som ingår i min utbildning jag går. Jag ska också egentligen vara där till kl 17 men jag har så mycket teoretiskt att fixa med och störst av allt - jobbsökandet! Jag ska köra halvdag på praktiken den här veckan och ge mig ut för att söka jobb. Är lite pirrig, var så länge sen jag gjorde det och jag har inte gjort det under en längre period för jag fick ett jobb ganska snabbt. 
 
Hade faktiskt lite celebert besök i butiken idag; TV och radioprofilen Kitty Jutbring var inne men handlade inget. Hon verkar vara stammis för jag har sett henne där innan.
 


"Paus"

Publicerad 2014-02-02 21:51:42 i Idag,

Jag funderar på om jag och pojkvännen ska vara ifrån varandra ett par dagar. Pappa ska åka bort i lite över en vecka så jag funderar på att ta plats där ett par nätter. Då tänkte jag att vi inte ska prata med varandra eller nånting, utan att vi bestämmer innan jag åker vilken dag vi kan höras igen. Då får vi både känna efter och tänka ordentligt på vad som krävs för att vi ska kunna fortsätta tillsammans. Förhoppningsvis känner vi lika, oavsett vilket håll. Blir tråkigt om det visar sig att vi vill olika och jag vet vem av oss som kommer vilja lämna, om det nu skulle bli så.
 
Jag ser inte detta som en sådan paus där vi lever livet utan varandra, utan vi träffas varje dag och vi måste nog bara få andas lite luft. En paus för mig = göra slut, jag tror inte på sånt men det är olika för alla, så klart. Jag skulle bara behöva testa på en vardag ensam, göra precis vad jag vill utan att behöva tänka på någon annan (som han redan gör).

Otrevliga drummel

Publicerad 2014-02-02 19:23:00 i Idag,

Jag håller på att bli galen. Väldigt länge har min pojkvän varit sån att han låter otrevlig/kort/ointresserad när han svarar på något jag säger. Jag har sagt till flera gånger och han säger att inget är fel "förlåt då, du behöver inte ta allt som att jag attackerar dig". Nej, det gör jag inte heller men jag vill inte ha ett otrevligt svar när jag går där och är jättepositiv i mitt snack. Han är också sån som kan gå runt och sura på en sak länge, man undrar vem som är kvinnan i förhållandet... Jag tror vi ska ha "the talk" nån dag i veckan, så han får höra hur jag verkligen känner och vad som måste ske för att vi ska kunna fortsätta vara tillsammans.

Halv-vego-icke-vego

Publicerad 2014-02-02 18:19:59 i Idag,

Våran vegetariska månad började sådär. Käkade korv med bröd igår som sagt. Vi har bestämt att göra så gott det går i alla fall så imorgon blir det köttfärssås med röda linser istället för kött. Jag är skitpepp, det receptet vi ska gå efter har fått mycket positiva reaktioner!


Ben & Jerry's Greek Frozen Yogurt

Publicerad 2014-02-02 16:55:00 i Idag, Längtan,

Jag är skitpepp på Ben & Jerry's kommande glassar! De kommer vara glass på grekisk yoghurt och vi kommer, till en början, få smakerna Vanilla Honey Caramel, Raspberry Fudge Chunk & Strawberry Shortcake. Jag är inget stort fan av varken jordgubb- eller hallonglass, det är honung & karamell som i sådana fall lockar. 
 
 
 


Ansvar? Nä, vad är det?

Publicerad 2014-02-02 15:40:00 i Idag, Irritation,

Drog precis i mig för mycket nudlar. Vi var och handlade och kände för att vara lata och "billiga" genom att köpa nudlar till lunch. Jättehungriga gick vi hem med fyra paket som vi kokade upp. Nu ligger det mer än ett paket kvar i kastrullen för vi båda är så jäkla mätta! Drack pepsi till också, kolsyra = magen fylls upp ännu mer. Vi ska tvätta om tjugo minuter, yey.... 
 
På tal om det; egentligen skulle jag vilja testa pojkvännen för att se om han tar förgivet att jag ska säga till när det är dags att gå ner till tvättstugan. Problemet med det blir bara att om han inte säger till får vi det mer stressigt med tvätten, eftersom det är någon som bokat tiden efter oss. Så jag måste vara den som har koll ändå.


Temp.skillnader

Publicerad 2014-02-02 14:11:00 i Idag,

Jag kan bli tokig på våran lägenhet. Det är skitvarmt på sommaren, så man måste ha typ alla ventiler öppna och skapa korsdrag. Är så jäkla glad att vi kan göra det, i vår förra lägenhet hade vi bara ett stort fönster och då går det inte. Aja, så fort det blir minusgrader blir det skitkallt för det drar från balkongdörren. Däremot, nu när det varit plusgrader i två dagar så har jag lökat sönder på nätterna, förstår inte! Varför ska det diffa så mycket bara på grund av några enstaka grader?

Lökringar

Publicerad 2014-02-02 13:06:15 i Idag,

Tjenare! Det blev ingen utgång igår, vi lirade TP halva natten istället, skitmysigt! Slutade med att vi följde med våra vänner till tunnelbanan och köpte med oss en varsin hamburgertallrik hem. Maten blev lite småkall men är man hungrig så är man! Skulle lätt kunna gå till närmaste Max nu och köpa lökringar. Kanske man kan köpa såna i frysdisken? Men blir dem ens bra?
 


 

Fasching?

Publicerad 2014-02-01 19:14:36 i Idag,

Har precis krängt två feta korvar. Inväntar vännerna som ska hålla oss sällskap ikväll. Vi fick en invite att följa med några kompisar till Fasching ikväll, låter rätt kul! Älskar deras soulkvällar på lördagar, vet däremot inte om jag orkar. Jag är verkligen inte två-dagar-i-rad person, som alltså dricker alkohol två dagar efter varandra. Mår dock bra idag så kanske blir av!

Mello

Publicerad 2014-02-01 16:00:24 i Idag,

Tjillevippen! Har precis varit hos mamma och fikat, fått lite sena födelsedagspresenter. Fick ett par ascoola Ed Hardy tights, kommer vara snyggast i stan med dem i sommar! Just nu chillaxar jag med en filt virad runt mig, ska städa lägenheten snart (yey), vi får över lite kompisar och ska glo på Melodifestivalen. Jag är verkligen inget fan men känner ändå att jag vill hänga med. 
 


 

Fredagskvällen

Publicerad 2014-02-01 11:05:52 i Idag,

God morgon!

Jag hade jättetrevligt igår! Satt på Kelly's med några vänner och snackade skit. Åt på McDonald's innan jag åkte hem, en McFeastmeny och två extra cheeseburgare. Jag föredrar Max framför donken alla gånger men deras cheeseburgare är så jävla grymma. När jag gick på gatan jag bor så såg jag att pojkvännen stod utanför porten och väntade på mig, jättesnällt!


Min profilbild

Skriveromidag

En helt och hållet anonym Stockholmstjej som skriver om allt som finns i mitt huvud. Tidigare en flitig bloggare och eftersom jag aldrig varit en dagsboksskrivare men saknar att ordbajsa så gör jag det här!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela