skriveromidag.blogg.se

Over and out

Publicerad 2014-03-24 15:04:20 i Idag,

Och nu är det slut. Tog bara fyra månader att komma dit. Fyfan vad bitterljuvt det känns, ångrar mig som tusan för tillfället. Har lämnat världens bästa kille. Men, om vi är menade att vara med varandra så kommer vi hitta tillbaka. Usch, vill bara sjunka under jorden nu.

I'm dying

Publicerad 2014-03-24 11:27:00 i Idag,

Berättade för pojkvännen idag att jag har problem igen. Sa att jag inte vet vad jag känner längre och han stack. Tror han sitter hos en vän nu för stöd. Ska bli intressant att höra vad han har att säga när han kommer hem igen... Fy fan vad det här är jobbigt. HATAR att såra folk!

Drunk In Love

Publicerad 2014-03-20 16:28:52 i Idag,

Ibland dyker det upp tillfällen där nästan varenda mening i en låt är identisk med en känsla eller tanke man har. Just nu är det Beyonces låt "Drunk In Love" som är min sådan låt. Som ni vet har jag haft lite småstruligt på senaste och det pga en kille jag fått upp ögonen för. Här kommer förklaring på låten: 
 
I've been drinking, I get filthy when that liquor get into me: Jag kan bli väldigt attraherad av någon när jag är onykter och det var just på fyllan som jag fick upp ögonen för den är killen.
 
Why can't I keep my fingers off you, baby? I want youNär jag dricker kan jag inte låta bli att sms:a honom och då skriver jag saker jag inte borde skriva i.o.m. att jag har pojkvän. Kan inte sluta tänka på honom och vill verkligen ha honom.
 
Drunk in love: Jag, helt enkelt.
 
Last thing I remember is our beautiful bodies grinding up in that club: Det är liknande vår "första kväll tillsammans". Vi har inte legat eller nånting men närheten och kontakten fanns definitivt där och jag vill tillbaka dit, det är nog därför jag försöker träffa honom ute varje helg.
 
We be all night: Dumt önsketänk.
 
I'm swerving on that, swerving, swerving on that big body. Been serving all this, swerve, surfing all of this good, good Slid the panties right to the side, ain't got the time to take draws off We sex again in the morning, your breasteses is my breakfastMer snusktänk.
 
Att man ska vara så "besatt" av en person man knappt känner, för jag känner knappt honom över huvud taget. Jag är nog fast i en känsla från den där första utekvällen tillsammans och sedan byggt upp något. Kanske blivit kåt och sen inte kunnat släppa taget. Bara väntar på möjligheten TROTS att jag har en pojkvän som jag ändå aldrig skulle såra på det sättet. 
 Samlar mod

Publicerad 2014-03-02 15:35:13 i Idag,

Jag känner mig 99% säker; jag ska göra slut med min pojkvän. Jag älskar honom, vi har det bra sinsemellan men jag känner ingen attraktion längre. Just nu behöver jag vara själv, hitta vem jag är och göra precis vad jag känner för utan att behöva ta hänsyn till en partner. Det är orättvist mot honom att hålla honom kvar med mig när jag knappt kan ge någon kärlek. Jag vill heller inte att det går så långt att jag faktiskt är otrogen, tänker inte göra något med någon förrän jag brutit mellan oss. Det är bara så fruktansvärt jävla skitsvårt. Jag måste såra honom, som är den finaste, ärligaste och bästa killen i världen och jag måste samla mod. 
 
Vi skrev precis på kontrakt på lägenheten också, 6 månader. Det kommer däremot inte ta så lång tid, det handlar bara om att vi måste hinna lösa med våra föräldrar, för vi måste flytta hem. Ingen av oss har råd att bo i lägenheten själv. Jag har så mycket jag vill skriva ut men jag kommer inte på allt och samtidigt kommer allt på samma gång så jag glömmer bort det jag ännu inte skrivit. Jag vill bara dra härifrån, inte säga till någon. Gömma mig nånstans.


Min profilbild

Skriveromidag

En helt och hållet anonym Stockholmstjej som skriver om allt som finns i mitt huvud. Tidigare en flitig bloggare och eftersom jag aldrig varit en dagsboksskrivare men saknar att ordbajsa så gör jag det här!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela