skriveromidag.blogg.se

Talk dirty

Publicerad 2014-01-31 14:32:35 i Idag,

Då rör jag mig in mot stan! Haha alltså nu är det så här att jag har en låt som jag älskar av någon skum anledning men typ alla jag känner hatar den! Jag älskar "trumpet"-delen i refrängen! Nanana na nananana nananananananana nana!
 



 

Livstecken!

Publicerad 2014-01-31 13:02:00 i Idag,

Sitter och sjunger med till Bastille som dånar ur högtalarna här hemma, älskar deras musik! Latar mig fortfarande lite till, käkade precis tre portioner pasta... mensdags var det va?
 
Något som är lite roligt är mitt hår. Eller så jävla roligt är det faktiskt inte, det är sönderslitet av hårfärgning men jag har låtit det växa fritt nu i 1,5 år så jag har inte så mycket slitet kvar. På grund av det slitna så har håret varit livlös, vilket det fortfarande är i de partierna men så pass mycket av mitt friska hår har vuxit ut att jag har ett litet livstecken: mitt självfall är på väg tillbaka! Ser ni locken? Woho!
 
Jag lovar att mitt hår inte är så där grått alltså, fy fan vilken hemsk bild.
 

Söderte

Publicerad 2014-01-31 11:12:14 i Idag,

Tjenare!
Nu har jag hunnit med att käka frukost, duscha och nörda. Sitter just nu med en stor kopp te (söderte med honung och mjölk) och låter håret självtorka - bäst för håret! Jag älskar dessa dagar då man vaknar upp av sig själv, kan äta i lugn och ro, var lite stressad med duschen dock för som sagt - jag vill låta håret självtorka och det ska gärna ha gjort det innan det är dags att gå ut i minusgraderna. Ska klä på mig och sminka mig om typ.. två timmar, tjiho!
 
Min första egenuppladdade bild!


Camomille remover

Publicerad 2014-01-31 10:00:00 i Idag, Tips,

För typ tre år sen köpte jag världens bästa make-up remover, sen tog den slut och jag slängde förpackningen - utan att titta vad det var för märke, för uppenbarligen ville jag ju ha samma igen. På vägen till den jag har idag har jag testat flera dåliga och ibland även trott att alla mina mascaror varit envisa men det låter inte logiskt. Nu har jag hittat min nya favorit:
 
 
 
Camomille Waterproof Eye & Make-up Remover från The Body Shop (länk). Den behövs absolut inte användas på vattenfast smink, självklart fungerar den på allt. Det är två lager i flaskan så den ska skakas om och appliceras på en bomullspad.

Konstruktiva jag

Publicerad 2014-01-31 08:21:00 i Boost!, Idag, Tips,

Vi startar dagen på ett positivt sätt! Jag har inte alls många läsare men vill hemskt gärna att ni ska göra precis det jag ska göra nu - skriva upp tre saker som jag tycker är positivt med mig själv! Det är för många gånger man endast uppmärksammar sina dåliga sidor, precis som hos andra, när man faktiskt borde berömma de goda sidorna! Här är mina tre:
 
  • Jag är en väldigt bra lyssnare.
  • Jag är jättebra på att måla naglarna och göra nail art.
  • Jag älskar min stora rumpa, trots att den är lite cellulitig och halvslapp.
 
Så här bra är jag dock inte.
 
 
 
Här är tre saker jag skulle vilja bättra: 
 
  • Att höra av mig till folk bara för att fråga hur de mår.
  • Att ta för mig mer i konversationer med nya människor, t.ex. starta egna. Jag sitter tyst för mycket.
  • Att ha ordning och reda i hemmet, t.ex. sluta slänga kläder här och där.
 
Det vore jätteroligt om ni ville göra egna inlägg med detta eller bara kommentera hos mig vad ni själva tycker är bra respektive vad ni skulle vilja bättra - inte förändra!



Freaky friday

Publicerad 2014-01-30 22:04:00 i Idag, Tips,

Imorgon är jag som sagt ledig. Dagen ska ske på följande vis:
  • Vakna och äta min supergoda frulle (som ni säkert skulle rynka pannan för).
  • Nörda lite, dvs. blogga, läsa bloggar, kolla facebook osv.
  • Tvinga mig själv in i en dusch, har förjävla skitigt hår nu. Armhålorna behöver en omgång också.
  • Sminka mig och klä på mig inför dagens bravader.
  • Åka/gå till söder och köpa en fake guldklocka på Ur&Penn.
  • Gå till min väns jobb när hon slutar.
  • Sätta oss någonstans, ta några öl och snacka skit!
 
Nu kanske ni undrar vad som är så knäppt med min frukost? Jag äter havregrynsgröt med mjölk och en klick jordnötssmör. Först värmer jag gröten, sen häller jag i mjölk och rör om massor för att gröten ska svalna. Efter det slevar jag i mig mjölken och har sedan i jordnötssmöret så att det liksom kan smälta av den halvvarma gröten. Sen äter man genom att bara ta en liten bit jordnördssmöt i varje gröttugga (haha, fint ord det blev), så räcker klicken hela portionen!
 
Inte min bild, så inte riktigt så här men nästan.
 
 

Kråkbo

Publicerad 2014-01-30 20:39:00 i Idag,

Har gått runt hela dagen med en toffs på huvudet. Varför är det så märkvärdigt? Jo för jag borstade inte håret så det låg slätt mot huvudet, utan det ligger lite hur som helst, bullar som sticker ut och nu börjar det bli så himla obehagligt i hårbotten. Släpper ut håret i skrivande stund och... åh! Kråkbo och ännu mer obehagligt när man känner av minsta lilla hårstrå som ligger helt fel. 
 
 

Bloggdesign

Publicerad 2014-01-30 19:13:11 i Idag, Irritation,

Har gjort om lite i designen och allvarligt, jag blir tokig på alla koder! Innan de gjorde om på blogg.se var jag skitbra (typ) på att fixa med kodmallarna men nu fattar jag typ ingenting. Värst av allt är färgerna och kanter. Jag vill ha fler linjer, ramar runt inläggsdelen och "sidodelen" med informationen om mig osv. Vill även byta färg på länkarna, blått passar inte riktigt in. Om någon är ett snille på detta, säg gärna vad jag ska leta efter i stilmallen/kodmallen!

Klagar lite till

Publicerad 2014-01-30 18:04:06 i Idag,

Ska fortsätta att tjata om utebliven mens. Jag vet att den är på g så inga konstigheter där men alltså jag orkar. inte. mer! Nu har jag ätit en pizza och pizzasallad efter jag åt upp de sista blodpuddingskivorna. Inte nog med det, beställde en burk bearnaisesås på sidan av.
 
 
 
 
Imorgon har jag inget jobb så jag ska ta mig tiden för något jag älskar - motionera! Jag är verkligen ingen som får skuldkänslor över vad jag äter och måste kompensera med skitmycket träning, utan jag älskar att röra på mig. Mår så himla mycket bättre när jag äter mig lagom mätt på vad jag än äter, bara äter när jag är hungrig och när jag rör på mig.

Borsta tänderna

Publicerad 2014-01-30 12:05:00 i Idag,

Bloggar lite under rasten, var verkligen tvungen att skriva det jag ska skriva nu; min pojkvän är ganska dålig på att borsta tänderna, hoppar över vissa morgnar/nätter. Trots det så har tandläkaren berömt honom för hans munhygien (de vill att han ska använda tandtråd sen ska allt vara finemang). För mig är det självklart att borsta åtminstone morgon och kväll! Jag frågade honom i morse om han borstat tänderna, då sa han "nej jag hinner inte"... nej konstigt eftersom du låg och drog dig i sängen! Då sa han också "men jag borsta i alla fall tänderna igår kväll". Alltså det spelar ingen roll, det är äckligt! Jag sa att det var äckligt, då blev han sur. Även om man ätit frukost så luktar det ändå lite sunkigt i munnen efter natten. 
 
 

Sschhh...

Publicerad 2014-01-30 08:00:00 i Idag,

Jobbar till kl 15 och eftersom jag är så anonym det går här så ska jag dela med mig om lite hemlisar om mig själv:
 
  • Jag ljög som tusan när jag var liten, t.ex. sa jag att jag egentligen hette nåt annat.. Småsaker!
  • Jag upptäckte orgasmen på mig själv tidigare än vad jag "borde".
  • Jag tycker det är pinsamt att ta mig på själv vid sex med partner även om det är skönt.
  • Hade en snabb ätstörning i gymnasiet för jag tyckte jag var för tjock.
  • Jag skämdes för min skostorlek när jag var liten, så jag placerade skorna så de inte såg så stora ut. 
  • Jag skar mig själv i tidig tonår, det hjälpte inte särskilt mycket.
  • Upp till 12 års ålder kunde jag vissa nätter fortfarande gå upp och lägga mig i pappas säng.
 

Is there a problem?

Publicerad 2014-01-29 20:50:00 i Idag, Irritation, Tips,

Något som är rena rama lågstadiefasonerna är när man vägrar dela med sig om vart man köpt något. Någonsin läst en blogg (eller hundra) där bloggerskan svarar på alla kommentarer men utelämnar de som handlar om tröjan folk frågar om? What's the big deal?! Den kommer ändå inte vara ensam med att äga tröjan. Sånt där kan jag störe ihjäl mig på. Jag delar mer än gärna med mig! Nu lägger jag inte upp några bilder på mina kläder men om jag t.ex. nån dag skulle lägga upp en inspo-bild med kläder så länkar jag självklart!
 
Jag älskar t.ex. dessa plagg från Lindex: 
 
 
 
Lindex är verkligen inte samma butik som förr. Jag tyckte alltid det var en butik för tanter men idag besöker jag dem regelbunder för sortimentet är så mycket mer ungdomligt! Hittar alltid någon snygg blus, schysta byxor eller en häftig topp.
 

Vampire Lounge

Publicerad 2014-01-29 20:00:00 i Idag, Tips,

Ett ställe i Stockholm jag verkligen älskar är Vampire Lounge. Det är en gotisk coctailbar på söder och de har så jävla goda drinkar. Och annorlunda för den delen! Deras bartenders är grymma och stället är bara allmänt nice. Kika in på deras hemsida.
 
Jag har inte druckit jättemånga drinka där men de har glassdrinkar som är så farliga! Jag älskar milkshakes och sådant och att det inte smakar alkohol för fem öre gör att man får i sig dem otroligt lätt. Vampire Lounge är verkligen ett tips till AW:n eller om ni bara vill njuta av kalasgoda och roliga drinkar!
 
 

Menzies

Publicerad 2014-01-29 18:47:09 i Idag, Irritation,

Alltså hej mens, kan du komma på besök nu...?! Jag känner mig kropp så bra och märker liksom dag för dag att den närmar sig men ibland kan jag märka skillnaden i bara några dagar medans nu, nu har jag gått förbi min vanliga känsla i kroppen så allt är så jäkla jobbigt. Eller inte jobbigt så, inget fel på humöret fortfarande men jag kan äta tills jag mår illa.
 
Ni skulle sett mig på lunchen idag; det första jag gör är att gå och köpa nötter för jag är så jävla sugen. Sen kommer jag tillbaka och äter min matlåda. Direkt efter vräker jag i mig nötterna. Jag sitter där skitmätt och eländig men är så grymt sugen att jag ger mig ut igen. Jag tänker själv att "så här kan jag inte hålla på", så jag går ut i den friska luften (som om det skulle hjälpa). Bestämde mig i alla fall för att inte köpa något och gick med den dregglande mun.
 
 

Bloody

Publicerad 2014-01-28 20:21:00 i Idag, Tips,

Berättade ju igår att vi ska bli vegetarianer i februari. Idag var vi verkligen raka motsatsen: blodpudding med bacon till middag, så jävla gott! Jag har dock sån jävla mensmage att jag dör. Blir liksom flera storlekar större om magen, ingen annnan stans. Visste ni förresten att man inte ska äta typ keso eller dricka mjölk till blodpudding? Det hämmar intaget av järnet. Istället ska man få i sig massa c-vitamin, så ett glas apelsinjuice eller liknande är jättebra!
 
 

Flux Pavilion

Publicerad 2014-01-28 19:16:00 i Idag, Tips,

Jag är lite ledsen, konserten jag skulle på på lördag är inställd. Har längtat väldigt länge efter att få röja loss till killens musik på riktigt. Well well, pengarna tillbaka eller Pendulum (dj-set) i mars. Vet inte vad jag ska göra än. Nu blir det ölhäng hos mig och pojkvännen istället!
 

Crazy ladies

Publicerad 2014-01-28 18:10:19 i Idag,

What's up dudes? Jobbat hela dagen, schysta kunder idag. Det finns verkligen alltid något rötägg som dyker upp när man jobbar i butik men det verkar som att alla blivit av med måndagsgrinigheten och förstått att veckan nu börjat. Någon av er som jobbar i butik?
 
 

Favoriter just nu

Publicerad 2014-01-28 07:00:00 i Idag, Tips,

Morrn! Eftersom jag inte har tillgång till dator förrän jag kommer hem vid 18-tiden ikväll så vill jag bjussa på mina favoritlåtar just nu:
 
 
 

Mascarasträngen

Publicerad 2014-01-27 21:59:02 i Idag,

Den största och egentligen enda fröjden med att ta bort smink: mascarasträngen i ögat. Alltså jag älskar den! Det kittlas som tusan att ta bort den men man blir typ stolt när man lyckas ta bort hela på samma gång.
 
 

Vego

Publicerad 2014-01-27 20:55:04 i Idag,

Jag har bestämt mig för att bli vegetarian i en månad. En sån som fortfarande äter mjölkprodukter men inget djur alls. Anledningen är för att hitta andra alternativ på mat, för det blir lätt köttfärssås, korvstroganoff eller köttbullar för man har noll fantasi. Sen är ju köttindustrin lite sisådär (men egentligen inget jag lägger mycket energi på). Det ska inte vara så dyrt heller alla gånger, inte dyrare än att käka kött. Pojkvännen och jag börjar tillsammans den 1:a februari och för månaden ut. Ska bli spännande, är pepp som fan!
 
 

PMS

Publicerad 2014-01-27 20:10:00 i Idag,

Jag är verkligen lyckligt lottad när det gäller tiden före mens. Ja visst, jag är skitsugen på saker att äta på men mitt humör är så lugnt! Mina första år med mens var rätt jobbiga, hade feta cravings och feta humörsvängningar (självklart har tonårshormoner med saken att göra). Sen började jag med neovletta (p-piller) och blev då av med alla humörsvängningar, bara sötsuget var kvar. Sedan skulle jag förnya dem men eftersom apoteket i den svängen hade privatiserats ville inte alla apotek sälja rätt piller till mig så jag fick ett annat som de lovade "är exakt som de du hade innan". Hell no alltså, fick tillbaka humörsvängningarna och blev så jävla känslig. Året efter det var det dags att fixa nya och då fick jag de jag skulle ha igen och allt blev frid och fröjd.
 
Idag äter jag inga alls, har fått för mig att det kan förstöra min fertilitet eller få det att dröja innan jag blir gravid. Nu har jag fortfarande bara sötsuget kvar, inga humörsvängningar eller nånting. Förr kunde jag t.o.m. ta en cigg för jag blev så irriterad (är gammal rökare) men idag känner jag inte behovet. Underbart!
 
Så jävla bra.
 

Inte PMS men nästan

Publicerad 2014-01-27 19:15:00 i Idag,

Just nu kränger jag en jävla massa godis och andra saker. Ska ha min mens i dagarna och veckan innan skriker kroppen efter saker. Det är inte bara godis utan ibland kan jag vilja ha riktig mat, dock fet och såsig. Idag åt jag upp matlådan som skulle räcka till både idag och imorgon. På vägen hem köpte jag godis (som jag inte var sugen på men åt ändå), en burn och har ätit middag; massa tacos idag igen. Nu ska jag göra mig två toasts, mwahaha!
 
Fudge me alltså!
 

Hjälp mig

Publicerad 2014-01-27 18:10:43 i Idag,

Ge mig styrkan och modet att lämna min pojkvän. Jag behöver verkligen det. Verkligen verkligen. Jag är för feg och kan inte ens tänka på hur jag ska säga det eller när. 

Bra citat

Publicerad 2014-01-26 21:41:17 i Idag,

Läste precis en kort text på Instagram: "Life would be so much easier if we just told people how we felt. There is nothing wrong with telling someone that you love them, or that it hurts your feelings when they do something, or that you miss them. But we're all just too scared to tell people how we actually feel."
 
Det stämmer så bra in på mig just nu, vågar verkligen inte säga till pojkvännen hur jag känner även om vi båda varit noga med att belysa hur viktigt det är att säga som det är och inte dra ut på det.

Fatty fat fat

Publicerad 2014-01-26 18:29:13 i Idag,

Så jäkla mätt! Fyra tacosar och en halv kladdkaka själv med vaniljglass och bär. Fick även en chokladask så den fortsätter jag mumsa på, orkar inte med mig själv. Den åker fan med till jobbet imorgon.
 
What else is going on? Inte mycket. Lägenheten ser fortfarande ut som crap efter fredagens vuxenkalas, hur lat får man bli under en helg? Pojkvännen sitter och pluggar och bredvid ligger jag och skriver hemligheter. Bra flickvän. Undrar om han har några hemlisar för mig?
 
 

Fisa första gånger inför kärleken

Publicerad 2014-01-26 16:43:00 i Idag,

I'm back! Jag kom att tänka på en sak som faktiskt är jobbigt för väldigt många; när man blir tillsammans med någon, speciellt en man inte känt i flera år, så är det så jävla jobbigt att släppa första fisen. Det tog mig ett år med min nuvarande pojkvän och det var så himla läskigt! Jag minns att jag vid flera tillfällen hade en fis och tänkte "nej nu är det fan dags att bryta isen" bryta isen från min sida, han fes redan, men vågade inte. Fan vad skönt det var när man väl gjorde det och nu har jag värre fisar än honom. Fler också.
 
 

Motivation? Bara lat...

Publicerad 2014-01-26 13:38:00 i Idag,

Ska över till pappa och käka tacos nu. Jag fyllde år tidigare i veckan så ska firas med honom och några till från släkten. Kul att veta eller hur? 
 
Något som verkligen är jag i ett nötskal är att jag ligger på morgonen och tänker att jag ska ge mig ut och springa lite. Först kollar jag igenom alla bloggar jag läser osv, sen är tanken att jag ska ta mig iväg. Det händer inte! Jag blir liksom lat och tittar om alla bloggar och hemsidor istället. Jag menar, vad fan? Så dumt.
 
 

Toast is the shit

Publicerad 2014-01-26 10:34:53 i Idag, Tips,

Morsning! Åt så jäkla god frukost imorse - en skål vaniljyoghurt med tinade jordgubbar och en toast. Den optimala toasten går till så här: Du brer ut smör på varsin brödskiva, den smörade sidan ska faktiskt vara utåt när du lägger den i toastjärnet. Så på den osmörade sidan har du ett lager ost, en skinkskiva, en tomatskiva, ett till lager ost och sedan strö över lite aromat och in i järnet. Så. Jävla. Gott!
 
 

Vill att han ska vara otrogen

Publicerad 2014-01-26 09:00:00 i Idag,

I och med mitt problem med pojkvännen tänker jag helt efterblivet. Jag är ju skiträdd för att göra slut, för jag vill verkligen inte såra därför hoppas jag nästan att det ska komma fram att han varit otrogen mot mig eller något. Det skulle självklart inte vara kul att höra men då skulle jag verkligen ha en bra anledning till att göra slut. Jag vet att det låter helt befängt men det är sant. 
 
Jag vill kunna falla in i någon killes blick och totalt kladda på honom. Om jag inte haft pojkvännen hade jag gjort det igår med min gamla kollega som jag berättade om i några inlägg ner.  

Vänner som driver en till vansinne

Publicerad 2014-01-25 22:12:05 i Idag, Irritation,

Något som kan driva mig till vansinne är detta scenario: Tänk att du diskuterar något med någon, säg att... du säger att en chipspåse kostade 15 kr i.o.m. en kampanj, medan din vän säger att den kostade 20 kr och ni börjar tjafsa kring det. Sen när ni är i butiken och ser att du faktiskt hade rätt med dina 15 kr, då säger vännen att det var den som sa att den kostade 15 kr och att det var du som sa att den kostade 20 kr... gaaah, så jävla irriterande!

Bearded lady

Publicerad 2014-01-25 21:28:26 i Idag,

Fan vad god burgaren var! Jag åt mig dock fördärvad så promenaden hem var inte så jätterolig. Nu har det värsta av illamåendet borta så nu halsar jag Fanta strawberry & kiwi, älskar den! Nu tittar jag på Rude Tube där en kvinna med skitlångt getskägg snackar. Fy fan alltså.
 
 

Lökringar <3

Publicerad 2014-01-25 18:29:29 i Idag,

Fan vad jag ska käka lökringar nu. Ska promenera till Max med pojkvännen, behövs en promenad så här dagen efter. Jag ska ta deras bacon bbq-burgare som har lökringar på och så ska jag ta lökringar istället för pommes. Mums som fan!
 
 

I want my boobies

Publicerad 2014-01-25 16:27:13 i Idag,

Jag är en sån person som kan bli skitmotiverad till att börja träna och käka nyttigt när jag ser alla snygga kroppar på Instagram. Det börjar med att jag sätter igång men efter ungefär en, kanske två veckor med hunger från döden, känslan av omättnad osv. så pallar jag inte. Då tänker jag att jag ändå har en rätt fin kropp med fina former. Jag får uppmärksamhet av killar och något jag märkt händer när jag börjar äta rent och träna mycket är att tuttarna blir mindre och heeell no! Jag är hälsosam på mitt sätt.
 
 

Push me against the wall and fucking kiss me

Publicerad 2014-01-25 11:04:36 i Idag,

Igår var det kalas för mig, greatest party ever typ! Hade så jävla roligt. En gammal kollega kom också, hade inte förväntat mig att han skulle komma förbi. Nu kommer mitt vanliga problem tillbaka... jag var störtkär i honom när vi jobbade ihop, även om jag hade pojkvän kunde jag liksom bli sotis när han umgicks mycket med en annan tjej på jobbet. 
 
Han och jag tillkännagav några saker på fyllan. Det första var det jag precis sa, jag berättade att jag har varit attraherad av honom sedan han började. Det andra var att vi båda sa till varandra att om vi båda var singlar hade vi legat. Ännu en grej som gör att jag överväger att inte vara med min pojkvän längre. Jag skulle som sagt aldrig göra något emot honom så länge vi är tillsammans men jag ville så gärna dra in min gamla kollega på toaletten och bli upptryckt mot en vägg av honom. Jag måste verkligen umgås mer med mina närmaste tjejkompisar och prata om mina problem, inte bara i en blogg.
 
 

Goin' cray

Publicerad 2014-01-19 19:32:48 i Idag,

Okej, känns inte bra med pojkvännen trots allt. Var på middag med några vänner igår och pratade med dem om mitt problem. Jag känner verkligen att jag vill vara fri, samtidigt som jag älskar min pojkvän. Problemet är väl att jag inte är kär längre tror jag, vi känns mer som vänner som typ får för sig att ha sex nån gång då och då. 
 
Jag vet verkligen inte vad jag vill. När jag tänker på om jag ska göra slut får jag en klump i magen för jag vet inte om det är rätt beslut. Sen kommer det ställa till det ordentligt för oss båda när det gäller boende osv. Samtidigt ska jag inte låta sånt stoppa mig från att göra vad jag tycker känns bäst för mig. 
 
Jag går liksom och söker närhet hos mina killkompisar. Som jag sagt tidigare skulle jag aldrig vara otrogen, det finns inte, då gör jag självklart slut innan jag går till någon annan. Det handlar snarare om att jag söker uppmärksamheten som jag inte får av min pojkvän. Han spelar mest datorspel, lyssnar knappt, jag måste anpassa mig efter honom och det han gör... mycket ansvar handlar på mig, jag måste liksom sätta igång först. 

Deoproblem

Publicerad 2014-01-19 15:33:39 i Idag, Irritation,

Jag blir galen på deodoranter! Jag har en som funkar relativt bra men oavsett om jag låter den torka in så lämnar den vita streck på svarta tröjor när jag tar på mig dem. Finns det någon bra deo som inte kladdar runt på kläderna? Det får kosta vad fan som helst, är less nu!
 
Denna har jag nu.
 

Ögongodis

Publicerad 2014-01-16 16:32:11 i Idag,

Det är bra med mig och killen igen. Känns rätt bra men det är fortfarande en liten bit av mig som söker någon annan, som ännu mer stämmer in utseendemässigt. Jag har skrivit ett liknande inlägg innan så detta visar ju att jag fortfarande har ett litet "problem".
Om jag skulle stöta på dessa killar på stan skulle hjärtat göra en volt och jag skulle behöva servetter för mitt dreggel:
 
 
 
 
 
 
  • Kort hår men ej snaggat. Ska finnas lite hår att rycka i.
  • Normalbyggd. Behöver inte vara muskler men gärna inte för smal.
  • Skägg, åtminstone stubb. Möjligheten för lite skägg ska i alla fall finnas!
  • Tatueringar! Så jävla hett.

Bastille

Publicerad 2014-01-12 13:36:42 i Idag, Tips,

Jag är jättekär i Bastille sångare Dan. Alltså allvarligt, den där rösten tillbinder mig något enormt. Jag tycker inte han är särskilt snygg men fuck that liksom, man lyssnar ju mer på musiken än vad man ser personerna i bandet. Jag är jättearg att jag missade Bastille i Stockholm i november förra året och ännu surare blir jag när jag faktiskt kunde ha sett dem. De skulle ju ha spelat på Debaser i medis tror jag men där var det slutsålt väldigt snabbt och något jag då inte visste var att det bestämdes att de skulle byta arena så fler fick plats. Jaha man tackar.... inte! Jag hade ingen aning, hade kapat ena handen för att få en biljett. Well well, håller verkligen tummarna att de ska komma tillbaka.
 

Olyckligt bråk

Publicerad 2014-01-11 13:43:00 i Idag,

Jag och pojkvännen hade världens bråk i natt. Det näst värsta är att det självklart var i onyktert tillstånd. Det värsta är vad bråket handlade om - hur fan man tar sig från blåa till gröna linjen i t-centralen... Alltså wtf?! Bråket resulterade i alla fall med fula ord mot varandra, känslor av svek p.g.a. hånfyllda skratt och en gråtande pojkvän som till slut valde att sova på soffan.
 
Jag försökte i alla fall få upp honom när han satt som en säck på golvet men det ville han inte. Jag bad honom klä av sig och komma till sängen. 
 
Det värsta idag är att vi knappt pratat. Jag fixade frukost till oss båda för han skulle i väg och jobba lite senare och väckte då honom. Då sa jag att det som hände under natten var olyckligt och att det inte skulle ha hänt. Jag bad om ursäkt för det jag sa och hur jag betedde mig. Mer än så har det typ inte varit och det är så vidrigt att säga hej då som ovänner. Jag vill bara att han kommer hem nu så vi åtminstone kan prata ut det, även om själva ämnet vi bråkade om är ovesäntligt.
 
Jag har börjar fundera på om jag tål mindre och mindre alkohol. På senaste har jag som exempel kanske druckit en flaska vin själv, på typ två timmar, och sedan någon öl. Jag kan vakna morgonen efter och ha minnesluckor, det är verkligen inte bra och jag förstår inte vad det beror på. Idag har jag ingen minnesluckor men då får jag istället för mig att kvällen ska ha varit längre än vad den var och börjar då grubbla och tänka vad det är jag glömt.
 
Det blir helt klart en vit helg nästa helg. Efter den är det kalas för mig och helgen efter det är det konsert och då lär jag vilja dricka. Jag känner att jag måste vila lite, orkar liksom inte vara bakfull varje helg, en hel dag förstörs. 

Den när pojkvännen inte kan fatta egna beslut

Publicerad 2014-01-08 19:12:49 i Idag,

Jag blir tokig! Jag sa att vi har grädde hemma och bad honom köpa något som vi kan tillsätta för att göra en sås. Vad gör han? INGET. "Kom inte på något så jag köpte ingenting". Inte ens en färdig. "Vet ju inte vad du vill ha".. nää men köpt nåt bara!

Min profilbild

Skriveromidag

En helt och hållet anonym Stockholmstjej som skriver om allt som finns i mitt huvud. Tidigare en flitig bloggare och eftersom jag aldrig varit en dagsboksskrivare men saknar att ordbajsa så gör jag det här!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela