skriveromidag.blogg.se

Tea Tree Body Shop

Publicerad 2013-11-17 11:05:00 i Idag, Tips,

Jag har jättestora problem med blank hy. Den blir inte flottig men om jag sminkat mig så är den blank igen efter ca 30 minuter. Nu vet jag att jag måste byta ut lite av sminket jag har men jag tänkte nämna en serie från The Body Shop som har gjort underverk! 
 
Min hy är inte bara blank, utan jag har även svarta pormaskar på näsan, ut lite på kinderna, mellan ögonbrynen och hakan/mungiporna. Dem är inte stora men verkligen ivägen! Jag läste på om Tea Tree-serien och bestämde mig för att testa några av produkterna; 
 
Tea Tree Cool & Creamy Wash är en djuprengörande ansiktstvätt som man använder morgon och kväll. När man tvålar inte ansiktet får man en riktigt svalkande och uppfriskande känsla.
 
 
 
Tea Tree Toner är ett ansiktvatten som tar bort resterna av ansiktstvätten, sminket och framför allt smutsen. Man skakar som den ordentligt för att jämna ut rengöringen i flaskan och tar ett par droppar på en bomullspad/tuss.
 
Tea Tree Skin Clearing Lotion är seriens "dagkräm" är fuktighetsbevarande och förebygger orenheter. Även denna ger en svalkande känsla vid applicering.
 
 
Nu har jag inte använt hela serien, skulle vilja testa Night Lotion, Face Mask och Pore Minimizer. Resultatet jag nått av de tre jag bild på är det bästa jag upplevt! Jag får betydligt färre finnar, om en några, porerna blir nästintill obefintliga och de ger verkligen en fräsch känsla. Man kan tro att den vattenbaserade dagkrämen ska vara för uttorkande men inte på mig! Jag får en lite stram känsla men aldrig blivit torr någonstans i ansiktet. 
 
Jag vet att The Body Shops produkter kostar lite mer men man behöver inte använda mycket av produkterna per tvätt så de räcker länge! Ansiktvattnet har jag haft i en månad nu och och jag har använt en femtedel av flaskan. Ansiktstvätten höll i nästan tre månader och dagkrämen lika länge. Länk till serien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Min profilbild

Skriveromidag

En helt och hållet anonym Stockholmstjej som skriver om allt som finns i mitt huvud. Tidigare en flitig bloggare och eftersom jag aldrig varit en dagsboksskrivare men saknar att ordbajsa så gör jag det här!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela